Medenceporszívó

Napjainkban már igen sok cég készít és forgalmaz automatikusan működő, robot porszívókat. Ettől függetlenül azonban, bátran kijelenthető, hogy a mai napig sokak nagy kedvence maradt az iRobot. Az iRobot Roomba ár napjainkban már annyira széles skálán mozog, hogy több tízezer háztartásban lehetővé vált, hogy ez kiváltsa a megszokott porszívót, amelyiket nehezen lehet kezelni, hangos és nem is hatékony. Aki már egyszer valóban komolyan a fejébe vette, hogy megveszi a robotporszívót, amelyik kétségtelenül megkönnyíteni az ember életét, annak érdemes tudni, hogy pontosan mik is azok a nyomós érvek, amelyek még inkább megerősíthetik az elhatározásában.

Talán első helyen van az, hogy az iRobot Roomba ár igazán kedvező. Ennek hála roppant olcsón lehet hozzájutni a profi kis szerkezethez. A gép pozitívumainak sorát erősíti, hogy ez önállóan elvégzi a takarítást, automatikusan feltölti magát, a karbantartása nem igényel sok időt, és ez ott is takarít, ahol a rendes porszívóval a tulaj már rég feladta az egészet. Az iRobot Roomba ár igazán jutányos a robotguru.hu weblapon, ahol több százan vették meg itt a kedvenc kis masinájukat.

Itt ugyanolyan olcsón szerezhető be a medenceporszívó. Mire is jó ez a páratlan eszköz? Kétség sem fér hozzá, hogy a kisebb és nagyobb medencék rendben tartása, kitakarítása egy nehéz, sok ideig tartó és gyakran igen bosszantó feladat. Ezt a munkát a tulajdonosok az utolsó percekig húzzák és még amikor végre nekilátnak, akkor sem végeznek tökéletes munkát. Szerencsére elfelejthető ez a gond, hiszen a medenceporszívó hatékonyan, gyorsan dolgozik.

Ennek köszönhetően végre nem kell leengedni a vizet csak azért, hogy aztán a tulaj 2-3 órán keresztül szenvedjen az üres medencében a sikálással. Nem is vitás, hogy leengedni több 100 liter vizet nagy pazarlás. A szakemberek és a büszke tulajdonosok is tisztában vannak vele, hogy a medenceporszívó előtt még semmilyen más könnyen használható módszert nem találtak ki arra, hogy a medence minden része makulátlan legyen. A medenceporszívó egyik legjobb tulajdonsága, hogy ez teljesen automatikusan üzemel és nagyjából másfél óra alatt önműködően elvégzi a medencetisztítás teljes munkáját.