Pezsgő múzeum

Nem kell nagy ivónak lenni ahhoz, hogy az ember az italokról is tudjon egy s mást. Kiváló program barátokkal, nagyobb gyerekekkel a pezsgő múzeum meglátogatása, főleg azon intézményé, amely hazánk jó hírét már több mint 130 éve öregbíti. Ha még nem találták volna ki, eláruljuk, a Törley pezsgőről van szó. A régi, de megúnhatatlan ital készítése, története nem véletlenül keltette fel a nagyközönség érdeklődését.

Bármikor elkortyol az ember egy ilyen italt, elgondolkodhat azon, hogy honnan ered a nemes, összetéveszthetetlen aromája. A Törley pezsgő múzeum már kívülről is csábít, hiszen a pincészet a látogatóteremmel összekötve igazán impozáns látványt nyújt a budafoki panorámában.

A múzeum belseje egyszerre több meglepetést is tartogat, hiszen a kiállítótér nem más, mint egy pezsgős dugó belseje, amelyből egy pezsgős palackba, majd egy pezsgős pohárba sétálhatunk át. A pezsgő múzeum természetesen tartalmilag nyújtja a legnagyobb értékeket, azaz mindent, amit a Törley 130 évéről tudhatunk meg. Jöjjön el Ön is!