Álló ventilátor

Nem bírja a meleget? Mindig alig várja, hogy hűvösebbre forduljon az idő? Akkor bizonyára most már sokkal komfortosabban érzi magát, mint a nyári hónapokban. Azonban Ön sem csak télen lehet elemében, hiszen egy álló ventilátor segítségével, a fullasztó plusz fokokban is kellemes mikroklímát alakíthat ki magának.

Igaz, hogy ezzel még nem oldja meg, hogy az utcán sétálva is elviselhetőek legyenek a körülmények, de legalább otthon úgy tevékenykedhet és pihenhet, hogy közben nem izzad és nem kell hőgutától tartania. A meleg nagyon meg tudja viselni a szervezet és aki fokozottan nem tudja tolerálni, azt még inkább kimerítheti.

Éppen ezért nagyon fontos, hogy legalább ideig-óráig kellemes környezetben tölthesse az idejét, mert ellenkezőleg még egészségügyi következményei is lehetnek. Készüljön fel idejében a következő forró időszakra és rendelje meg már most az álló ventilátor valamelyik minőségi példányát, amit bárhová magával tud vinni a lakásban. Dönthető és különböző fokozatokban használható! Ha pedig munka közben is használná, akkor álló ventilátor választáskor az alacsony zajszintre is figyeljen oda!