Huawei P8

A Huawei méltán tett szert nagy népszerűségre az utóbbi években. Kiváló telefonokat dobott a piacra, ezért rengeteg fogyott belőlük. A Huawei P8 különösen kedveltté vált a megrendelők körében.

Ez arra vezethető vissza, hogy kiváló minőségű kamerával rendelkezik. Kártyafüggetlen verzióban vehető meg. 2 év gyártói garancia jár rá. Mivel magyar nyelvű menü is van rajta, ezért nem nehéz a kezelése. A Huawei P8 összes gyártói tartozéka benne van a dobozban.

Bontott, ám nem használt verzióban kapható. A belső tárhelye 16 GB. Arany, illetve fehér színben áll a vevők rendelkezésére. Igazán jó választásnak számít, hiszen gyönyörű képeket és videókat lehet vele készíteni. Kiváló hangminőséget nyújt, éppen ezért öröm lesz vele a telefonálás.

A Huawei P8 legtöbb verziója raktáron van, tehát nem kell olyan sokat várni a megérkezésére. A külső raktáron lévő termékek 2-3 munkanappal később jönnek meg. A kiszállításáért kb. 1000 Ft kell fizetni. Vehető még hozzá jó minőségű fólia, amit szintén érdemes berakni a kosárba.