A vadítóan pompázó vörös árnyalatok

Szponzorált tartalom

Vörös árnyalatok

Mindenkinek van kedvenc színe. Ezt szeretnénk tükrözni az otthonunkban, ezért sokan merészelnek élénk tónusokat alkalmazni. A lakásban megjelenő vörös árnyalatok dinamizmust sugallnak, ezért energiával töltik fel a lakókat. Például a vörös szín elégé elterjedt a hálószobákban, mert igen nagy feltöltődést ad reggelenként, amikor fel kell kelni.

Természetesen a nappaliban is szokták használni valamelyik tónust, ami remekül mutat egy semleges színnel. Nyilván nem pompázik az egész szoba a vörös árnyalatoktól, csupán finoman és elszórtan kell beilleszteni a színeket. A Farrow & Ball vállalat meseszép meleg árnyalatokat dobott a piacra.

Lehetetlen nem beleszeretni némelyik példányba, ugyanis tényleg szemet kápráztatóak. Mivel több tónus is megragadja az ember figyelmét, minden bizonnyal nemcsak egyetlen példánnyal fog hazatérni. A vörös árnyalatok kaphatóak matt, fényes, illetve mosható változatban. Mindezek mellett csakis természetes pigmentekből és gyantából lettek létrehozva, ezért egyáltalán nem bocsájtanak ki semmiféle káros anyagot.