Gyors duguláselhárítás a vízszerelő 6. kerületben

Szponzorált tartalom

Kiváló vízszerelő a fővárosban

Amikor a WC eléggé nehezen viszi le a vizet, megtörténhet, hogy egy makacs dugulás előjeleit tapasztalja. Ilyenkor kell a dugulások elhárításával foglalkozó vízszerelő 6. kerület otthonaiba.

A makacs dugulás eltűntetésével víztakarékossá tehetjük a szanitereszközöket és megelőzzük a csőrepedést, így nem nyomja szét a vezeték falát semmi. A fürdőszobai kagyló is tartogathat meglepetéseket. A leggyakoribb baj a csöpögő csap, amit bármennyire is próbál elszorítani, csak csöpög tovább.

Ha megment a benne lévő gumibetét, akkor azt azonnal ki lehet cserélni, legrosszabb esetben egy új csaprendszerre lesz szüksége. A lefolyó is gyakran eldugulhat a fogkrém, borotvahab sűrű habjától és összeakadva a hajmosástól megmaradt hajszálakkal, makacs gócok képződnek.

Előzze meg a kellemetlenségeket Závodszki Zoltánnal, aki egy profi vízszerelő 6. kerület területén és bármikor mozgósítható telefonon keresztül. Olyannyira elégedett lesz a mesterember szakértelmével, munkájával, hogy nyugodt szívvel fogja Ön is tovább ajánlani a barátainak, ismerőseinek.