Szakembereinknek nem okoz gondot a bojler felszerelése

Szponzorált tartalom

Bojler felszerelése

Ha a vízmelegítő szivárogni kezd vagy már nem termel annyi meleg vizet, amivel kielégíti az igényeit, akkor itt az ideje lecserélni! Az átlagos vízmelegítők várható élettartama 10-12 év között mozog.

Egy új bojler felszerelése által sok olyan gondtól megszabadulhat, amit egy régi eszköz folytonos karbantartása okozhat. Az új eszköz telepítését a legjobb szakemberre bízni, ugyanis először fizikailag szükséges eltávolítani a régi vízmelegítőt és újat tenni annak helyére.

Ezt a feladatot nem mindenkinek sikerül szakember segítsége nélkül megoldania. Ezen kívül, ha egy profit alkalmaz, akkor megnyugodhat, hogy a gáz, az elektromos és egyéb csatlakozásokat biztonságosan rögzítik.

Amennyiben az elektromos modellek közül választ, az új bojler felszerelése előtt le kell kapcsolni az áramellátást és leengedni a vizet a korábbi vízmelegítőből. Az optimális melegvíz-előállításához 120 fokra kell állítani a termosztátot a bojler felszerelése után, ugyanis ezen a hőfokon elkerüljük a forrázás veszélyét.