Élj a székhelyszolgáltatás előnyeivel!

Szponzorált tartalom

cég székhelyszolgáltatás

cég székhelyszolgáltatás

Az irodai munkára is igaz, mint az életben mindenre, hogy vannak előnyei és hátrányai is. Korábban azt hittem, hogy az irodai munka a lehető legjobb számomra. Hiszen szellemi munkát végezhetek és egész nap jó környezetben lehetek. Ez azonban csak akkor igaz, ha az ember kollégái is hozzájárulnak ehhez.

Amikor lehetőség adódott arra, hogy otthonról is dolgozzak, akkor jöttem rá, hogy számomra ez a legjobb lehetőség. Sokat ugyan nem jó egyedül lenni, és otthon a motiváció is alább tud hagyni, azonban egy jól kialakított dolgozószobával ez könnyen kiküszöbölhető. Hetente 1-2 irodai nap teljesen elég ahhoz, hogy a szükséges szociális igényem ki legyen elégítve.

Amióta ezt megtapasztaltam előnyben részesítem azokat a munkákat, amik ilyen lehetőséget kínál a munkavállalói számára. Sokáig egy ilyen rendszerben dolgoztam, azonban valami sokkal többre vágytam. Ezért belevágtam egy saját vállalkozásba.

Nagyon sok dolgot meg kellett tanulnom a vállalkozói létről, azonban úgy érzem, hogy mára már egész jól beletanultam. Viszont a székhelyemmel még nem vagyok kibékülve.

Ezért úgy döntöttem, hogy igénybe veszem a Székhelycentrum szolgáltatását. Először az otthon volt megadva székhelynek, azonban rá kellett jönnöm, hogy ez nem feltétlen a legjobb megoldás. Hiszen így a hatósági intézkedések is az otthonomban fognak történni. Ezt viszont nem szerettem volna. Ezért keresnem kellett egy olyan külső helyszínt, ahová bejelenthetem a székhelyemet. Ekkor találtam rá az interneten a Székhelycentrum csapatára, akik cég székhelyszolgáltatással foglalkoznak.

A weboldalukon egyből nagyon sok információt megtudhattam magáról a szolgáltatásról és a vállalkozásról is. Nagyon könnyen használható és átlátható a honlapjuk, ezért egy helyen minden olyan információt megtalálsz, amire kíváncsi lehetsz. A weboldaluk olvasása közben tudtam meg, hogy a székhelyszolgáltatás mennyire hasznos tud lenni egyéni vállalkozóknak.

Hisz ennek a szolgáltatásnak köszönhetően nem kell a székhely kisebb feladataival foglalkoznia a vállalkozónak. Nem kell a postai küldeményeket átvennie, nem kell a székhelyen adminisztrációt fenntartania, nem kell irodát bérelni és a hatóságok látogatását is törvényesen lebonyolítják. Jó kapcsolatot ápolnak több ügyvédi irodával is, ezért a törvényesség és jogszerűség minden esetben biztosított.

És ehhez neked nem kell semmit sem csinálnod. Ezeket a terheket átvállalják tőled. Még a postán érkező leveleket és csomagokat is átveszik. A leveleket azonnal szkennelve mailen elküldik neked, a csomagokat pedig minden hónap elején postázzák az általad kért címre. Így a kényelmedre is figyelnek, hiszen nem kell utaznod csak azért, hogy a postai küldeményeket átvedd. Más ezzel foglalkozó cég elvárja az ügyfeleitől, hogy a székhelyen megjelenjenek és átvegyék a csomagjaikat, leveleiket. Ez azonban egy felesleges és időrabló tevékenység lenne. Hiszen mint látható, ez könnyen kiküszöbölhető.

Így a Székhelycentrum nem csak profi, tapasztalt, de még az ügyfeleik kényelmére is figyelnek. Végülis a székhelyszolgáltatásnak pont ez lenne a lényege, hogy a cégek életét megkönnyítse. Amennyiben a Székhelycentrumot választod, akkor a fentebb említett előnyökben részesülhetsz.

Én egy pillanatig sem bántam meg, hogy őket választottam. Nagyon lelkiismeretesen dolgoznak, mindig időre minden megvan és a leveleket is időben elküldik a részemre. Sokkal könnyebb lett az életem, amióta rájuk találtam.

Azonban a megfelelő döntés meghozatala érdekében érdemes lehet tájékozódni a többi szolgáltatóról is. Budapesten én őket találtam a legjobbnak. Ha a weboldalukat megnézed és elolvasod a szolgáltatásuk részleteit, és számodra is szimpatikusak, akkor keresd fel őket telefonon. Előre mindent meg tudtok beszélni és az igényeidet is elmondhatod nekik.

Ha még bizonytalan vagy azzal kapcsolatban, hogy neked jó lenne-e a cég székhelyszolgáltatás, akkor a felmerülő kérdéseiddel is keresheted őket nyugodtan. Készségesen válaszolnak minden olyan felmerülő kérdésre, amire esetleg a weboldalon nem találsz választ.

Nézz szét az oldalukon és döntsd el, hogy a vállalkozásod számára szükséged lenne-e a szolgáltatásukra.