Többé nem kell a székhelyeddel foglalkoznod

Szponzorált tartalom

székhelyszolgáltatás budapest árak

székhelyszolgáltatás budapest árak

Egy vállalkozónak mindig nehéz megválogatnia azokat az embereket és cégeket, akikkel hosszú távon is együtt tud működni. Számomra mindig fontos volt, hogy a partnereim megbízhatóak legyenek, mindig lehessen rájuk számítani, ha kérdésem merül fel akkor azt bátran feltehessem nekik, és kimagasló munkát végezzenek. Mindamellett még az is egy plusz pont, ha könnyen egyet tudunk érteni fontos kérdésekben.

Amikor a székhelyszolgáltatás budapest árak érdekeltek, akkor az interneten több olyan vállalkozást is találtam, akik ezzel foglalkoznak. Így, nem volt nehéz a székhelyszolgáltatás budapest árakat összehasonlítani. Kis nézelődés és mérlegelés után úgy döntöttem, hogy a Székelyszolgáltatással szeretnék együtt dolgozni.

Miért rájuk esett a választásom?

Amikor először megláttam a honlapjukat, akkor nagyon feltűnő volt számomra, hogy mennyire igényes. Nagyon szép a design, a színek nagyon jól ki lettek választva, könnyen átlátható, illetve egy helyen minden fontos információ megtalálható. A könnyű használhatóság és átláthatóság szerintem nagyon fontos egy weboldalnál. Hiszen ennek köszönhetően a leendő ügyfélnek pozitív élménye lehet már az első találkozás alkalmával is. Az első benyomás pedig nagyon fontos tud lenni.

Éppen ezért, a honlapjuk minőségéből adódóan arra lehet következtetni, hogy adnak a munkájuk minőségére, igényesek és fontos számukra az ügyfeleik elégedettsége és informálása. Ezek mind olyan tulajdonságok, amik szerintem nagyon fontosak egy székelyszolgáltatással kapcsolatban.

Mindezek mellett a Székhelyszolgáltatás már 11 éves tapasztalattal rendelkezik székhelyek üzemeltetésével és fenntartásával. Ennek köszönhetően, ma már rendelkeznek annyi tapasztalattal és szakmai tudással, hogy az ügyfeleik számára a legjobb szolgáltatást tudják nyújtani.

Pénzügyileg is stabilok, hiszen a Bisnode által is minősítve van a cég. Így, nem kell attól sem tartanod, hogy időközben a pénzügyi helyzetük miatt visszamondják a székhelyszolgáltatásodat. Mindig lehet rájuk számítani és nagyon segítőkészek. Ezért, ha bármivel kapcsolatban kérdésed merül fel, akkor bátran kérdezhetsz tőlük.

Szoros kapcsolatban állnak ügyvédi irodákkal, ezért a törvényszerűség és jogszerűség teljes mértékben adott. Folyamatosan fejlesztik a tudásukat és figyelemmel kísérik a változásokat, ezért mindig naprakészek, hogy az ügyfeleiknek semmilyen hátrányuk se származhasson az együttműködésből.

Milyen feladatokat vállal át a Székhelyszolgáltatás?

Amennyiben úgy döntesz, hogy számodra a székhelyszolgáltatás jó választás lehetne, akkor többé nem kell irodát bérelned és adminisztrációt fent tartanod a székhelyen. A Székhelyszolgáltatás meghatározással minden postai levelet és csomagot átvesz helyetted. Ez azért egy nagyon fontos dolog, mert a hatóságok komolyan veszik a postai küldemények átvételét. Amennyiben ez nem történik meg és valami miatt elfelejtesz átvenni egy levelet, mert amikor a postás kézbesítette volna nem voltál otthon, akkor abból adódhatnak kellemetlen helyzetek.

A másik nagy előnye a Székhelyszolgáltatásnak, hogy a hatósági intézkedések nem a saját otthonodban fognak történni. A székhelyeden törvényszerűen tudod fogadni a hatósági szerveket és ezért nem kell az otthonod melegét feláldoznod. Egy esetleges felszámolás vagy csődeljárás sem fogja az otthonodat érinteni. Ez szerinem egy nagyon nagy előny lehet mindenki számára.

A székhelyen kihelyezik a cégtáblát, rajta megjelenítve a cégnevet, illetve havonta egyszer igénybe vehetsz egy tárgyalót, teljesen díjmentesen. Ezt a lehetőséget érdemes lehet kihasználni tárgyalásokra vagy üzleti megbeszélésekre. Ha egyéni vállalkozó vagy és a minden napokban nincs szükséged székhelyre, de néha jó lenne egy tárgyaló, akkor a Székhelyszolgáltatásnak köszönhetően többé ezt sem kell külön bérelned.

Add át a székhelyed ügyeit a Székhelyszolgáltatásnak, hogy Te ennél fontosabb dolgokkal foglalkozhass!

Tájékozódj a Székhelyszolgáltatás részleteiről és vágjatok bele minél hamarabb a közös munkába.