Melyik céget válasszuk, ha sürgősen energetikai tanúsítványra van szükségünk?

Szponzorált tartalom

energetikai tanúsítvány

energetikai tanúsítvány

Gyakran ütközöm abba a problémába, hogy tanácstalan vagyok azzal kapcsolatban, hogy milyen céget bízzak meg bizonyos ügyintézési feladatok elvégzésével. Például amikor belekezdtem a házam felújításába, rengeteg időt töltöttem a megfelelő szakemberek kiválasztásával, mert senki nem tudott nekem egyetlen kivitelezőt sem ajánlani, akivel csak jó tapasztalata volt addig.

Ugyanez a probléma merült fel akkor is, amikor úgy döntöttem, hogy a frissen felújított házamat el szeretném adni még most, amíg viszonylag magas az értéke. Ehhez ugyanis szükségem volt egy jó ingatlanközvetítőre, valamint egy megbízható ügyvédre is, aki gondoskodik minden szükséges papírmunkáról.

Sajnos akkor sem szusszanhattam egy pillanatra sem, amikor végre sikerült megtalálnom a megfelelő embereket az elvégzendő feladatra, ugyanis, mint azt tapasztalhattam, egy ilyen procedúra során lépten-nyomon újabb és újabb teendők merülnek fel. Az én esetemben ilyen váratlanul jött feladat volt az energiatanusítvány kiállítása. Én magam azt sem tudtam, mi az, nem hogy azt, hogy szükségem is van rá a ház eladásához.

Szerencsére az e-tanusitas.eu csapata a segítségemre sietett ebben a szorult helyzetben, és éppen ezért mindenki számára csak ajánlani tudom, hogy energetikai tanúsítványok ügyében csakis hozzájuk forduljon.

Az e-tanusitas.eu hatalmas tapasztalattal rendelkezik a szakmában, amit mi sem bizonyít jobban, mint hogy a Magyarországon kiállított energiatanúsítványok 10%-a az ő irodáikban készül. Az ország teljes területén vannak kirendeltségeik, szinte minden nagyvárosban, és részben ez az oka annak, hogy gyorsan és hatékonyan tudnak dolgozni. A cég erőssége a munkamegosztás és a csapatmunka, éppen ezért bízhatunk abban, hogy precízen végzik a dolgukat és hogy a megbízások teljesítése náluk minden esetben gördülékenyen zajlik.

Amennyiben úgy érezzük, hogy keveset, vagy éppen semmit sem tudunk az energetikai tanúsítványokról, az e-tanustas.eu weboldalára kattintva rengeteg hasznos információval gazdagodhatunk. Példának okáért megtudhatjuk innen azt, hogy 2012 óta minden új- és régi építésű ház eladásához elengedhetetlen az energiatanúsítvány megléte.

Az is kiderül az e-tanusitas.eu tájékoztatójából, hogy pontosan mit értünk energetikai tanúsítvány alatt. Mint megtudtam, ez egy olyan igazoló dokumentum, amely azt mondja ki, hogy az adott ingatlan fenntartása mennyi energiát vesz igénybe. Létezik egy 12 szintű skála, amelybe a szakértők besorolják a vizsgált épületeket bizonyos szempontok figyelembe vételével. Ez a skála az AA++ kategóriától a JJ-ig terjed, ahol az AA++ a legmagasabb minősítés, amit csak kaphat az ingatlan, vagyis ebben az esetben a leggazdaságosabb az épület fenntartása energetikai szempontból nézve.

Az e-tanusitas.eu weboldalán arról is kapunk tájékoztatást, hogy pontosan mik azok a szempontok, amelyeket a felmérést végző kollégáik figyelembe vesznek az energetikai besorolás során. Eszerint befolyásoló tényezőnek számít a nyílászárók, a lehűlő felületek, a padló, a födém, a fűtési rendszer, illetve a melegvízellátó rendszer állapota is.

Ha gyors és zökkenőmentes ügyintézésre vágyunk, akkor azt javaslom, hogy keressük fel az e-tanusitas.eu csapatát, ők ugyanis minden elvárásunkat felül fogják múlni. Nincs más dolgunk, mint telefonon vagy a weboldalukon található üzenőfelületen keresztül felvenni a kapcsolatot a céggel, és ezután már minden megy a maga útján.

Az e-tanusitas.eu egy munkatársa egy rövid telefonbeszélgetés során felveszi a szükséges adatokat, majd jöhet is az időpontegyeztetés a helyszíni felméréshez, amely során egy szakember felméri az ingatlant a korábban már említett szempontok alapján. Ehhez szükség lesz a mi közreműködésünkre is, ugyanis elő kell készítenünk az épület helyrajzi számát.

A felmérést követően már hátra is dőlhetünk, ugyanis a továbbiakban már nincs más teendőnk, mint megvárni az elkészült energiatanúsítvány megérkezését. Erre már 24, sőt, akár 12 órán belül is sor kerülhet, ugyanis sürgős esetben fél nap múlva meg is kapjuk a tanúsítvány HET-számát SMS-ben.

Nemcsak a gyorsaság, de a kedvező ár miatt is érdemes az e-tanusitas.eu-t választani. Az egész országban ők dolgoznak a leginkább pénztárcabarát áron, mivel, ha találnánk az általuk kínáltnál kedvezőbb ajánlatot, az e-tanusitas.eu vállalná, hogy azért az alacsonyabb összegért végzi el az energiatanúsítvány kiállítását.

Mindezek tudatában elmondhatjuk, hogy az e-tanusitas.eu-nál keresve sem találunk jobb céget a piacon. Gyorsak, precízek és a lehető legkedvezőbb áron dolgoznak, így tehát kétség sem fér hozzá, hogy hova érdemes fordulni, ha energetikai tanúsítványra van szükségünk.