Zenés este egy vitorlás hajó fedélzetén

Szponzorált tartalom

Home - BalatonPRO

Home – BalatonPRO

Tinédzser korom óta hatalmas szerepet játszik az életemben a zene. Amikor nem voltak barátaim középiskolában, sokszor az volt a legnagyobb békességem, hogy hazaértem és beraktam az aktuális kedvenc lemezemet. Ilyenkor minden eltűnt, legalábbis arra a szakaszra, amíg tartott az album. Most már szerencsére nem ez az elsődleges ok, ami miatt zenét hallgatok. Ettől függetlenül, a nehezebb napjaimon, nagyon jó hallani pár lágy hangot, akik megnyugtatnak és emlékeztetnek arra, hogy mi a fontos az életben.

Egy ideje elkezdtem együtt játszani az egyik gitáros barátommal. Én éneklek, ő pedig gyönyörű dallamokat játszik hozzá. A barátaink között nagy sikernek örvendünk, különösen a bulizós estéken. Alig várják már, hogy egyszer csak dalra fakadjunk. Vannak saját számaink is már, de főképp más számok feldolgozásaiból dolgozunk. A feldolgozások számomra lehetőséget nyújtanak arra, hogy a saját képemre formáljam a szeretett dalokat.

Pár hete kitaláltuk a sráccal, hogy adnunk kéne egy kis koncertet a belső körünknek. Nem tudtuk azonban, hogy erre mi lenne az ideális helyszín. Elkezdtem neten kutatni, mikor szembejött velem egy Home – BalatonPRO kiírás. A Balaton számomra egy nagyon különleges hely, úgyhogy rögtön felkúszott a szemöldököm a homlokomon. Rákattintottam és azt éreztem, hogy sorsszerű volt, hogy megláttam ezt a kiírást.

A Home – BalatonPRO egy olyan oldalra vezetett engem, ahol vitorlás hajókat lehetett kibérelni, különböző célokra. Soha nem voltam egy ilyennek sem a fedélzetén, csak távolról néztem őket gyerekkoromban. Már maga az ötlet, hogy végre nem csak nézném őket, hanem felszállhatnék egy vitorlásra, elképesztő volt számomra. Amikor azonban rájöttem, hogy itt adhatnánk az első koncertünket, minden összeállt hirtelen.

A BalatonPRO vitorlásán, a csillagos balatoni ég alatt belekezdenénk a zenélésbe. A barátaink számára is egy életre szóló élmény lehetne. Ez azonban sok előkészületet igényel és reméltem, hogy a BalatonPRO szolgáltatásai között nem csak egyszerű vitorlás bérlés szerepel. Visszatértem hát a Home – BalatonPRO oldalra, hogy körülbelül meg tudjam, mit is ajánlanak számunkra, a pénzünkért cserébe.

Az oldal maga nagyon egyszerűen kezelhető. Pár pillanat alatt megtudhattam az előző kérdésemre a választ. Az egyszerű vitorlás bérlésen kívül rengeteg féle program szervezésére is vállalkoznak a BalatonPRO munkatársai. Legyen ez legénybúcsú, leánybúcsú, születésnap, a BalatonPRO mindent el tud intézni számunkra. Több programra nem is gondoltam volna, ha nem néztem volna végig a Home – BalatonPRO oldalon. Kis piktogramok mutatják nekünk ötletként a lehetőségeinket. Ha éppen céges rendezvényt szeretnénk összedobni, akkor sem kell más céghez mennünk. Nem számít, hogy mit ünneplünk, a BalatonPRO segítségével megvalósíthatunk szinte bármit, egy vitorlás fedélzetén.

A zenés este nem szerepelt az alapból felsorolt csomagok között, úgyhogy biztos voltam benne, hogy külön meg kell majd beszélnünk azt, hogy milyen igényeim vannak ezzel kapcsolatban. Erre, az ajánlatkérés során személyes lehetőségünk van, egy telefonhívás keretében. Nem is látnám értelmét annak, ha csak előre előkészített csomagokból választhatnánk, hiszen annyi változó van egy esemény szervezésénél.

Meg is csörgettem őket és nem kellett túl sokat várnom arra, hogy felvegyék. Biztosan rengeteg hívást kapnak egy nap. Ettől függetlenül, nem éreztem azt, hogy csak nyűg lennék a számukra. A BalatonPRO ügyintézője nagyon kedves volt velem és odafigyelt minden egyes kérdésemre. Egy rövid beszélgetés után már át is vettünk mindent, ami fontos volt. Kitűztük a dátumot és alig vártam, hogy megvalósuljon a zenés estém a BalatonPRO segítségével.